A 6 legjobb magyar fotós blog


Összegyűjtöttem a legjobb és leghasznosabb magyar nyelvű fotós blogokat. A sorrend nem úgy lett beállítva hogy melyik a legjobb, véletlenszerűen rendeztem őket. Írtam hozzájuk ajánlót. Kimaradt valamelyik? Jelezd kommentben!


Melyik a legjobb fotós blog?

Mindegyik oldal más és más, így legjobbat nem nagyon lehet hirdetni. Van olyan oldal ami főleg a fotós hírekre ment rá, vannak olyan szereplők is akik a technikai és jogi részekkel foglalkoznak többet, és számos olyan blog is van ahol csak pár cikk van a reklámhoz. Pl. esküvői fotósok blogjai.

Az itt összegyűjtött blogok értéket képviselnek a maguk kategóriájában.

fotós blog

1. Völgyi Attila fotóriporter blogja


Völgyi Attila fotográfus. Rengeteg olyan cikk található az oldalán amik a fotózás olyan részével foglalkozik, amikről kevesen írnak. Ide sorolnám például a jogi részeket. Ha ezek érdekelnek, érdekes becsekkolni.

https://blog.volgyiattila.hu

2. Hispan fotogblog


Hispan inkább a technikai résszel foglalkozik a blogján. Szétszedi az objektíveket, majd újra összerakja őket, szóval nagyon komplex tudást mutat fel a témában. Érdemes elolvasni a mély szakmai írásait.

https://hispan.hu/photos/tudasbazis/

3. MLZ photo


Főleg hírek kapnak helyet, de az alapokró is sok cikk van. Én inkább a friss hírek miatt követem az oldalt.

http://mlzphoto.hu

szabó viktor fotós blog

4. Szabó Viktor blog


Rengeteg tipp és trükk van az oldalon. Főleg ezekkel van tele a blog. Emellett nagyon sokat foglalkozik a fotós oldalakkal, azokról bemutatók és leírások is vannak.

https://blog.szaboviktor.com

5. Fotósarok blog


Szintén elég sok az aktuális hír, cikk és teszt. Friss az oldal, így ha híreket akarunk fogyasztani ide is érdemes ellátogatni.

http://blog.fotosarok.hu

6. Fotoblog.hu


Bár az oldal nem aktív, a legutóbbi cikk 2017-es, azért ha régi anyagokat keresünk ezt is érdemes megnézni.

http://fotoblog.hu


Megjegyzések