Nem mindenki álma a Trendingbe kerülés - Ontheflipside interjú


Bár a most bemutatott csatorna még elég szerény számokkal büszkélkedhet, minket mégis megfogott hisz lelkesen készítik a minőségi tartalmakat, mi pedig a Magyar Youtube Videósok közösségében pont az ilyen csatornákat keressük.
Szóval vágjunk is bele az interjúba!

Kérdés: Mióta videózol, illetve mi volt az ami miatt úgy gondoltad ezeket youtubera kéne feltöltened?

Válasz: Szeptemberben kezdtünk és főleg azért, hogy inspiráljunk másokat, meg persze saját magunkat is, hogy kimozduljunk a komfortzónánkból (a youtube eleinte bőven ezen a zónán kívül volt..)

Heti vlog forma van a leírásotokban, van olyan amikor nem történik semmi a héten és gondban vagytok a videókkal, vagy mindig jól beosztjátok a tartalmat?

Mindig beosztjuk a tartalmat, de aki követi a csatornánkat láthatta, hogy elvesztettünk elég sok epizódot, ami kicsit felborította a terveket. Azért nagyrészt mindig van B-tervünk szóval eddig különösebb probléma nem volt ezzel.


Milyen mérföldköveket értél már el amire büszke vagy, illetve mi az amit nagyon szeretnél elérni?

Alapvetően már annak nagyon örülünk, hogy ilyen sok emberhez eljutottunk ilyen kevés idő alatt.
Azonban Facebookon és Instagramon sikerült egy elég jó community-t építenünk erős engagement rate-el, amire elég büszkék vagyunk.

Jelenleg még nem annyira felkapottak a videóid, pedig minőségileg éstartalmilag is elég jó. Szerinted mi kell ahhoz hogy berobbanjon a siker?

A sikert úgy definiáljuk, hogy a jelen lévő feliratkozóinkat és követőinket minél jobban be tudjuk vonni és további minőségitartalmat szolgáltatni nekik. Az igazi sikerhez meg a több százezres feliratkozószámhoz a trendingbe kéne kerülnünk, de nem vagyunk még biztosak benne, hogy ilyen irányba szeretnénk mozogni a közeljövőben.

Mi szerepel az öt éves tervedben? Merre felé halad majd szerinted a csatorna, és a youtube?

Húú ez egy nagyon nehéz kérdés. Mivel az életmódunk teljesen helyfüggetlen, ezért a terveink is többnyire 3-6 hónapra mutatnak előre. Jelenleg szeretnénk egy lelkes feliratkozó és követőbázist, fejlődni avideózásban és a közöséggi médián, illetve networkingelni hasonló alkotókkal. Nyilván jó lenne, ha minél több embert elérnénk, de mégjobb lenne, ha akiket már elértünk meg is tudnánk tartani. Öt év múlva a Youtube felváltja a tv-t, reméljük, hogy a csatornánk"főműsöridőben" forog majd (nevet)

Ha neked is tetszett az interjú, vagy a videók, akkor iratkozz fel a fent bemutatott csatornára, mi pedig sok sikert és feliratkozót kíváunk nekik.


Ha pedig nem sikerült meggyőzni, vagy csak még tovább nézelődnél, még linkelünk egy utolsó videót is, jó szórakozást!


Megjegyzések