5 tipp hogy menő fotós lehess!


Összegyűjtöttünk pár olyan dolgot ami manapság elengedhetetlen ha ki akarsz tűnni a nagy fotós tömegből. 5 tipp, amit ha megfogadsz, garantáltan nem felejtik el a neved!


1. Megfelelő vízjel

A megfelelő vízjel kiválasztása az egyik legfontosabb dolog. Elsősorban valamilyen alap betűtípust használj, és ügyelj rá hogy minél nagyobb legyen, mert mindél nagyobb annál jobb, nem igaz?

2. Csak a DSLR!

Fontos hogy a mobilosok szar fotókat csinálnak, szóval mindenképp DSLR-t vegyél magadnak. Abból is lehetőleg olyat amit messziről megismernek, ezáltal elkönyvelhetik hogy te elég menő fotós vagy. Fotózások alkalmával rendszeresen hozdd fel a témát hogy szerinted azért a DÉESELERT semmi sem űbereli plusz nem árt ha felsorolod neked milyen fotós cuccaid lapulnak otthon a fiókban. Aki más véleményen van mint te természetesen az hülye, vagy hazudik.

3. Legyél egyedi!

Még fontosabb és talán a legfontosabb, hogy gyakran nézd meg a Pinterest felületét, és mentsd le magadnak a legjobb ötleteket. Persze ha kérdezik, mindenképp mondd hogy SAJÁT ötlet, sőt, elmehet az anyjába aki meg meri alapból kérdőjelezni hogy ez a te fejedből pattant-e ki. Még jó hogy! Sőt egyáltalán mi is az a Pinterest?! Sose hallottam róla.

4. A kritikus

Nem elhanyagolható dolog az hogy fotós csoportokban belekötsz mások képeibe. Ha jó - ha nem jó, mindenképp dobj neki egy kritikát, mondd neki hogy te hogy lőtted volna hátha tanul belőle a paraszt.

5. Ez direkt ilyen

Ha véletlen nem lőnél elég jó képeket és kritikával illetnének, ami persze nem igaz, csak irigyek ezt mind tudjuk, akkor nem árt ha betanulsz pár alap választ:


  • Ez direkt ilyen, jó?
  • Direkt ilyenre akartuk / akartam, színezni / fotózni.
  • Nem, ezt a képet nem láthattad Pinteresten, minen ötletem saját.
  • Megnézném ilyen szélbe tudsz-e jobbat csinálni, paraszt!

Ha esetleg valamivel kiegészítenéd még, és lenne egy-két tipped oszdd meg velünk kommentben!


Megjegyzések